restaurant oscar

poftiți la masă

Restaurantul Oscar și pub-ul adiacent sunt inima complexului nostru din Câmpina. Vă oferim spații pline de viață, la interior și în grădină, pentru a celebra o fuziune de arome din bucătăria românească și internațională. Rafinate, dar rustice, mâncărurile noastre reflectă ritmul natural al anotimpurilor în schimbare și vorbesc despre calitatea furnizorilor noștri locali.

rezervare

restaurant-hotel-oscar-campina-camere-hotel-oscar-campina-01
restaurant-oscar-salon-nunti-campina-0

RESTAURANT OSCAR

Descoperiți în meniurile noastre savorile tradiționale din Subcarpați, cu note de inspirație vibrantă din toată lumea. Vă propunem ingrediente care provin din fermele locale și din comunitățile din jurul Câmpinei, cu intenția de a vă aduce la masă arome proaspete și de sezon.

Pub Oscar

Adiacent restaurantului Oscar, vă oferim o experiență de pub autentică, cu scaune înalte de bar și colțuri confortabile. În acest spațiu relaxat puteți savura în tihnă meniul nostru de băuturi, inclusiv beri artizanale locale, cocktailuri clasice și o listă de vinuri care evidențiază podgorii românești de clasă mondială.

pub-oscar-salon-nunti-campina-2
experiente-la-hotel-oscar-campina-salon-de-nunti-campina

sărbatoriți la Restaurant Oscar

Vă invităm să sărbatoriți împreună cu noi momentele speciale din viață. Oferim servicii de catering pentru nunți și petreceri private și o varietate de spații interioare și exterioare, care pot fi decorate personalizat, pentru a crea cadrul perfect pentru orice eveniment.

înnoptați la hotel oscar

Complexul Hotel Restaurant Oscar oferă 18 camere duble și twin, dotate cu sistem WiFi, aer conditionat, TV cu acces la cablu și minibar. Pensiunea Oscar dispune de 7 camere duble, dotate cu televizoare LED, cablu TV, internet WiFi gratuit și aer conditionat.

1-galerie-cazare-camere-tip2-hotel-oscar-campina-00