Cautați Salon de nunti Campina?

Ati fixat ziua in care va veti casatori si cautati un salon de nunti Campina? Va propunem o locatie superba, exclusivista, unde fiecare detaliu este impecabil. Poate unul dintre cele mai frumoase spatii pentru evenimente care exista in Romania…

experiente-la-hotel-oscar-campina-salon-de-nunti-campina

Scrieți povestea UNICă a evenimentului dvs. LA HOTEL OSCAR DIN CÂMPINA

Cuplurilor care viseaza la o nunta de vis si care sunt in cautare de salon de nunti Campina, Hotelul Oscar le ofera o oaza de eleganta si rafinament. Amplasata intr-un cadru pitoresc, locatia impresioneaza prin atmosfera sa primitoare si serviciile impecabile oferite de personalul dedicat.

Vila Zia | Valea Doftanei

Salon de nunti Campina – Hotel Oscar este locul unde evenimentul tău devine un adevarat spectacol

Hotelul dispune de spatii exterioare si interioare versatile. Gradina, terasele, restaurantul Oscar si salile de conferinta pot fi transformate cu usurinta in salon de nunti Campina, atat pentru ceremonii intime sau pentru petreceri grandioase. Fiecare detaliu este pus la punct. De la aranjamentele florale elegante pana la lumina discreta care confera un aer romantic, totul este gandit pentru a satisface gusturile celor mai exigenti miri.

Meniul bogat si variat este elaborat cu atentie de catre bucatari experimentati, iar bauturile fine completeaza perfect experienta gastronomica. Hotelul Oscar va poate oferi si piste de dans moderne, unde mirii si invitatii se pot bucura de momente de distractie si veselie. De asemenea, va oferim servicii de inchiriere de fotograf sau videograf profesionist, pentru a imortaliza evenimentul.

Contactați recepția pentru a afla care sunt activitățile și dotarile disponibile.

Vila Zia | Valea Doftanei

Cand inchiriati oricare dintre spatiile din complex pentru o nunta sau alt eveniment privat, nu există costuri ascunse. Prețurile noastre sunt transparente, mai mult, va oferim spre consultare recenzii reale ale altor cupluri care au organizat nunți în acel salon de nunti Campina.

Vila Zia | Valea Doftanei

Echipa de organizare pune la dispozitie pachete personalizate, adaptate nevoilor fiecarui cuplu.

Ne asiguram ca fiecare detaliu este pus la punct pentru a transforma evenimentul dvs. intr-un basm real. Nu orice locatie de nunta din Campina oferă servicii precum decorare, sistem audio, personal de organizare și alte facilități relevante. Dar la Hotel Oscar toate sunt incluse, chiar si degustarea meniului, de exemplu. Facem totul pentru ca sa fiți sigur că preparatele se vor potrivi preferințelor voastre și ale invitaților.

În concluzie, cu serviciile de inalta calitate si un ambient de neegalat, Hotelul Oscar poate fi alegerea ideala. Luati legatura cu noi pentru o oferta personalizata.

LUAȚI MASA LA COMPLEX OSCAR

RESTAURANT, pub și gradină de vară

Descoperiți mai mult

Un weekend sau un sejur prelungit la Hotel Oscar vă încarcă bateriile prin simpla conectare la mediul natural de excepție. Pentru cei mai activi, propunem plimbări frumoase în împrejurimi, iar pentru amatorii de mișcare și sport, putem rezerva activități turistice captivante, cum ar fi escalada și ciclism în masivul Bucegi.

hotel-restaurant-oscar-sali-conferinte-1

săli de conferințe

activitati-la-hotel-oscar-campina-jurnal-1

activități