Activități și experiențe

profitați mai mult de sejurul dumneavoastră

Complexul Oscar este poarta de acces către o regiune pentru toate anotimpurile. Cel mai bun sezon pentru a ne vizita? În fiecare sezon. Primăvara, când dealurile încep să miroasă a flori. Vara, când zilele lungi se contopesc cu nopți magice. Toamna, când pădurile devin ruginii, când ciupercile și roadele grădinilor ne îmbogățesc masa. Ca să vă facem șederea mai completă, vă propunem activități pentru toate gusturile, de la ritualuri spa și cursuri de gătit, până la drumeții și sesiuni captivante de observare a păsărilor în natură.

camere hotel oscar si activități- la hotel oscar campina tratamente spa

reîncărcare completă

Tratamentele și ritualurile noastre vă stimulează vitalitatea și vă ajută cu blândețe să vă regăsiți echilibrul.

restaurant-oscar-camere-hotel-oscar-campina-hero-2

răsfăț culinar

Celebrăm aromele sezonului cu produse din ferme și de la mici producători din Muntenia și Transilvania.

activități-la-hotel-oscar-campina-jurnal-4

conectare LA NATURĂ

Întotdeauna există ceva de descoperit în pădurile şi păşunile care conferă pitorescul deosebit al locației noastre.

Pentru a rezerva activități la Hotel Oscar sau pentru mai multe informații vă invităm să contactați Recepția.

alte activități și experiențe

Există ceva de făcut pentru fiecare

Pitorescul aparte al locației noastre atrage ca un magnet turiștii și călătorii sosiți în căutarea aventurii și conexiunii, atât naturale, cât și umane. Pentru iubitorii de mișcare și sport, organizăm aventuri în aer liber, inclusiv drumeții, ciclism, alpinism, parapantă și excursii private în împrejurimi.

Ghid turistic gratuit

Înregistrați-vă și descărcați ghidul nostru gratuit cu recomandări pentru cele mai frumoase trasee de drumeție și pentru obiectivele turistice de vizitat în împrejurimile Hotelului Oscar.

*Completarea și trimiterea formularului de contact implică acceptul dvs. expres și exhaustiv al politicilor descrise in Termeni și condiții, Polica cookies și Politica de confidențialitate.

activități locuri de vizitat in campina activitati-la-hotel-oscar-campina-drumetii-1 blogul hotelului

GHID GRATUIT

Lucruri de făcut

Iată lista noastră cu cele mai frumoase 5 drumeții scurte, dus-întos, pe care merită să le faceți. Contactați recepția pentru alte recomandări personalizate.

Valea Prahovei este una dintre cele mai apreciate zone din Muntii Carpati. Aceasta regiune impresioneaza prin peisaje naturale si diversitatea atractiilor turistice, fiind locul ideal de vacanta in orice anotimp, fie ca preferati ski sau activități montane. Valea Prahovei adaposteste obiective turistice importante precum Castelul Peles, Crucea Caraiman, Babele si Sfinxul, Castelul Cantacuzino si multe altele.

La cererea clientilor, putem organiza excursii in localitatile istorice invecinate Campinii, cum ar fi: Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni, unde va puteti bucura de aerul curat si de privelisti de neuitat.

Alte obiective turistice pe care le puteti vizita sunt muzeul pictorului Nicolae Grigorescu si castelul Iuliei Hasdeu.

În imediata apropiere a hotelului Oscar se afla „Fantana cu ciresi”, un parc natural ce se intinde pe cateva zeci de hectare, brazdat de alei pe care va veti putea plimba sau practica joggingul de dimineata. Zona ofera locuri amenajate in care va puteti relaxa la un gratar cu prietenii si o panorama minunata asupra orasului Campina. De asemenea, in spatele complexului Oscar, va puteti bucura de aerul curat pe Platoul Muscel, amenajat cu locuri de joaca pentru copii si cu piste pentru biciclete.

 

Iubitorii de miscare si sport se pot bucura in apropierea hotelului de o baza sportiva, amenajata special pentru tenis, basket, fotbal si volei. In incinta bazei, cei interesati pot inchiria echipamentele necesare practicarii fiecarui sport, iar la sfarsit se pot racori cu o bere rece pe terasa restaurantului nostru.

 

Descarcati de aici harta GPS pentru cele 5 trasee de MTB recomandate de noi.
Mai mult, anual în luna octombrie, puteți participa la competiția de ciclism caritabilă Royal Race Câmpina.
activități-experiente-la-hotel-oscar-campinabaza-aventuri-ciclism-montan

teambuilding

Punem la dispoziția companiilor și echipelor spații multifuncționale de lucru, dotate cu echipament de sunet și proiecție. Pentru întrebări despre evenimente corporate sau oferte personalizate de organizare activități tip teambuilding, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@hoteloscarcampina.ro

activități-experiente-la-hotel-restaurant-oscar-campina-teambuilding-săli de evenimente-corporate-campina-2
experiente-la-hotel-oscar-campina-salon-de-nunti-campina

NUNȚI ȘI PETRECERI PRIVATE

Petreceți cu noi. Complexul Oscar vă oferă o varietate de spații interioare și exterioare, de o eleganță discretă, perfecte pentru conectare și sărbătorirea momentelor speciale din viață.

Descoperiți ofertele noastre

Pe tot parcursul anului, vă invităm să beneficiați de oferte speciale care reflectă anotimpurile în schimbare și propun tarife avantajoase.

activități-oferte-speciale

VISAȚI ÎNAINTE

Rezervați un sejur + activități la noi cu minim 90 de zile în avans și primiți un tarif preferențial.

activități-experiente-la-hotel-oscar-campina-oferte-speciale-1

PRELUNGIȚI ȘEDEREA

primiți un tarif preferențial atunci când stați patru nopți sau mai mult.