hotel restaurant oscar

Unde străinii devin prieteni și prietenii devin familie.

Bun venit în Câmpina! Să fiți oaspetele nostru însemnă să vă conectați mai profund cu aici și acum. În locația noastră liniștită din apropierea celor mai renumite stațiuni de munte, am creat o casă pentru o comunitate de oameni cu gânduri similare, care caută inspirație și amintiri frumoase împreună.

spații de cazare

double-bed

Pat dublu/twin.

led-tv

TV LED + cablu.

air-condition

Aer condiționat.

002-shower

Baie cu duș.

wifi-signal

WiFi gratuit.

parking

Parcare privată.

Oferim camere confortabile, decorate în spiritul luxului discret și dotate cu aer conditionat, TV cu acces la cablu și minibar, în două clădiri din complexul Hotel Restaurant Oscar din Câmpina: în Hotelul *** și în Pensiune.

  • 18 camere Hotel *** + 7 camere Pensiune
  • Suprafaţa camerelor 16-20 m²
  • Paturi king-size, duble, twin
  • Băi private cu duș, articole de toaletă gratuite

  • WiFi gratuit, TV, canale prin cablu
  • Aer condiţionat, încălzire
  • Parcare privată

cazare-camere-tip1-hotel-restaurant-oscar-campina-00

sevicii de servirea mesei

002-breakfast

Mic dejun.

006-food-and-restaurant

Sală mese.

005-beer-mug

Pub de zi.

001-cocktail

Bar de noapte.

007-street-cafe

Terasă de vară.

parking

Parcare privată.

Oferim meniuri rafinate, dar rustice, bazat pe ingrediente de sezon, multe din surse locale, combinate cu arome din bucătaria internațională. Atât în Restaurantul Oscar, cât și în pub-ul nostru și pe terasele acoperite din incintă, servim o selecție de băuturi alcoolice.

sală evenimente
și 2 săli conferințe

001-group

90 persoane.

led-tv

Ecran proiecții.

003-projector

Proiector.

004-microphone

Microfon.

002-white-board

Flip chart.

wifi-signal

Internet WiFi.

Salonul Oscar, cu o capacitate de 90 de persoane, este gata oricând să găzduiască evenimente private, de pildă o nuntă, un botez sau o petrecere de afaceri. Pentru activități corporate și sesiuni de teambuilding, punem la dispoziția companiilor și echipelor spații de lucru multifuncționale în complexul Hotel Restaurant Oscar. Cele 2 săli de conferințe oferă echipament modern și pot fi folosite de 2-20 de persoane.

servicii

organizare evenimente

rezervare activități agrement

catering

008-check-in

Recepție / Concierge.

009-booking

Rezervări pachete turistice.

002-info-point

Informații diverse.

Pitorescul aparte al locației noastre ne recomandă ca destinație ideală de vacanță sau pentru serbarea momentelor speciale. Luați legătura cu noi, pentru a afla cum complexul Hotel Restaurant Oscar vă poate găzdui o nuntă de poveste, sau poate deveni baza dvs. pentru aventură și explorare.

onorăm poezia naturii

Hotelul și restaurantul Oscar sunt materializarea intenției noastre de a oferi un resort în Câmpina care să fie un model în sustenabilitate și administrație. Trăim într-o lume a simțurilor. În căutarea unei experiențe de turism senzoriale și imersive, vă conectam la poezia naturii prin designul camerelor și mâncare și la autenticitatea oamenilor de munte care vă servesc în timpul sejurului la noi în hotel.

“Hotel Oscar e o locație elegantă cu un personal foarte calificat și cu extrem de bune maniere, un loc special în care te poți încărca pozitiv!”

Anca Dinca
Vacanță în familie

faceți o rezervare

Ce doriți să rezervați?

Data

Nume

Telefon de contact

Email

Aveți întrebări?

*Completarea și trimiterea formularului de contact implică acceptul dvs. expres și exhaustiv al politicilor descrise in Termeni și condiții, Polica cookies și Politica de confidențialitate.