Vila de inchiriat in Doftana

La doar câțiva zeci de kilometri de Hotel Oscar, colecția noastră luxoasă oferă vile de închiriat în sistem self-catering pentru cupluri sau grupuri de maxim opt persoane. Inspirându-se din cadrul natural însorit al Văii Doftanei, decorul vilelor noastre prezintă tonuri de pământ liniștitoare, texturi naturale și elemente de design scandinav. Vilele oferă o gamă de două până la patru dormitoare, cu living comun generos, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și terasă spațioasă în aer liber.

Descoperiți nou-deschisa Vila Zia, unde luxul contemporan se armonizează cu priveliștile neîntrerupte ale pădurilor de foioase și conifere specifice pentru Valea Doftanei. Vila și-a primit primii oaspeți în 2023. Dacă romantismul și intimitatea sunt pe primul loc pe lista ta de vacanță, atunci această vilă de lux, situată la doi pași de Lacul Paltinu, ar putea fi exact ceea ce ai căutat.

Cu liniile sale curate scandinave și aspectul însorit orientat spre sud, aceasta vila de inchiriat în sistem self-catering oferă un living în plan deschis, 2 dormitoare, fiecare cu baia sa privată și cu vedere de 360 grade spre natură.

Vila Zia | Valea Doftanei

Vila Zia oferă o amenajare proaspătă și contemporană, punctată de detalii imaginative cum ar fi sistemele de sunet bluetooth și Home Cinema, încălzirea electrică, facilitățile de grătar și ciubărul relaxant.

Vila Zia | Valea Doftanei

La doar două minute de mers pe jos de aceasta vila de închiriat care celebrează spiritul de relaxare veți descoperi Lacul Paltinu. Natura e spectaculoasă la Vila Nura. Contactați recepția vilei Zia pentru a afla care sunt activitățile de vacanță disponibile.

Cu un lounge elegant și o grădină mereu verde, această vila de inchiriat vă invită să descoperiți un adevărat colț de rai la numai 100km de București.

Vila Zia | Valea Doftanei

Vila Nura este amplasată într-un cadru natural pitoresc, chiar pe malul lacului Paltinu, în Valea Doftanei.

Dotările vilei asigură tot confortul: 4 dormitoare, fiecare cu vedere spectaculoasă către lac și toate având băi proprii și ieșire directă pe terasa proprie. În plus, vă puteți bucura de livingul open-space, bucătărie utilată și cu zonă de luat masa și de terasa acoperită cu facilități de grătar, ciubăr și ponton spectaculos pe lac.
Vila Zia | Valea Doftanei
Vila Zia | Valea Doftanei

În această zonă naturală superbă se pot practica pescuitul și diferite sporturi nautice pe oglinda lacului Paltinu. Dar aventura nu se oprește aici. Planificați-vă urmatoarea vacanță cu noi și descoperiți toate experiențele accesibile, de la drumeții montane, la plimbări cu bicicleta sau cu atv-ul.

LUAȚI MASA LA COMPLEX OSCAR

RESTAURANT, pub și gradină de vară

Descoperiți mai mult

Un weekend sau un sejur prelungit la Hotel Oscar vă încarcă bateriile prin simpla conectare la mediul natural de excepție. Pentru cei mai activi, propunem plimbări frumoase în împrejurimi, iar pentru amatorii de mișcare și sport, putem rezerva activități turistice captivante, cum ar fi escalada și ciclism în masivul Bucegi.

hotel-restaurant-oscar-sali-conferinte-1

săli de conferințe

activitati-la-hotel-oscar-campina-jurnal-1

activități