Bun venit la Hotel Oscar

Suntem mândri să dezvăluim noua noastră identitate de brand și noul website pentru Hotel Oscar

La Hotel Oscar trăim într-o lume a simțurilor. Din dorinta de a vă oferi aceeasi experiență senzorială imersivă si in casa noastră digitală, ne-am reinventat imaginea.

noul-website-hoteloscarcampina.ro

NOUL LOGO PENTRU COMPLEX HOTEL OSCAR

Logo-ul nostru prezintă o ramură de pin (Pinus sylvestris), o floare de ciulin (Carduus kerneri) și o ramură din planta medicinală Brânca ursului (Heracleum palmatum) denumită și ginseng românesc, pentru a reprezenta flora locației noastre pitorești și misiunea noastră de a proteja padurea, element adânc înrădăcinat în cultura montană românească. Astfel, simbolul Hotel Oscar transmite sensibilitatea noastră pentru poezia anotimpurilor în schimbare.

logo-hotel-oscar-maro

Logo-ul este, de asemenea, un simbol că ne pasă de oameni, mediu, natură și cultură. Avem un singur mesaj: sinceritate, protecție, respect.

NE PASA DE OAMENI

Ne angajăm pentru bunăstarea personalului nostru și contribuim la comunitatea locală prin actiuni in școli, ONG-uri și asociații.

NE PASA DE MEDIU

Încurajăm gestionarea inteligentă a resurselor în toate locatiile noastre și oferim instruire pentru reducerea deșeurilor pentru personalul nostru.

NE PASĂ DE NATURĂ ȘI DE CULTURĂ

Luăm măsuri pentru a promova biodiversitatea locației noastre și pentru a îmbunătăți păstrarea tradițiilor noastre autentice de pe terasa Câmpinei.

NOUL WEBSITE

Data viitoare când veți vizita www.hoteloscarcampina.ro veti descoperi imagini frumoase din Hotel Oscar, informatii detaliate pentru oferta noastra de cazare, servicii de servirea mesei, rezervare activitati de agrement si organizare de evenimente. De asemenea, noul nostru website a simplificat procesul de verificare a disponibilitatii camerelor si de rezervare.

PlanificAȚI urmatoarea DVS. vacanță cu noi

Pe lângă cele 18 camere în Hotel Oscar și cele 7 camere în Pensiunea din Câmpina, oferim alte două concepte diferite de cazare și masă în două locații rurale din Valea Prahovei – Cabana Haiducului și vilele individuale Zia și Nura. Fie că rămâneți la complexul hotelier 3***, la doar câteva minute de plimbare de animația orașului, sau că alegeți să stați într-o adevărată cabană de munte sau într-o vilă cu design scandinav, vă garantăm aceeași atmosferă relaxată și vederi de vis spre peisaj.

LUAȚI MASA LA COMPLEX OSCAR

RESTAURANT, pub și gradină de vară

Descoperiți mai mult

Un weekend sau un sejur prelungit la Hotel Oscar vă încarcă bateriile prin simpla conectare la mediul natural de excepție. Pentru cei mai activi, propunem plimbări frumoase în împrejurimi, iar pentru amatorii de mișcare și sport, putem rezerva activități turistice captivante, cum ar fi escalada și ciclism în masivul Bucegi.

hotel-restaurant-oscar-sali-conferinte-1

săli de conferințe

activitati-la-hotel-oscar-campina-jurnal-1

activități